معرفی مزون

۲ مطلب در فروردين ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرح توجیهی

در حالت ایده آل، یک طرح توجیهی، زمانی قابل انجام است که اجرای پروژه، امکان‌پذیر باشد و مفاهیم به طور صحیحی مشخص و تعیین شده است.

 

طرح توجیهی یک هدف اصلی دارد و آن، نشان دادن این میباشد که آیا پروژه در صورتی که طراحی، ساخت و مدیریت آن مطابق با مفاهیم مندرج در مطالعه باشد، از لحاظ اقتصادی قابل قبول و امکان‌پذیر است یا خیر.

 

به عنوان مثال، طرح توجیهی در حوزه منابع معدنی (صنعت معدن)، ذخایر معدنی، روش‌های استخراج معادن، مفاهیم مربوط به پردازش مواد معدنی و مقیاس پروژه را تعریف می کند. انجام اصولی و صحیح مطالعه امکان سنجی، منجر به بررسی جنبه های مختلف از پروژه می گردد که بسیاری از آنها ممکن است نادیده گرفته شوند. بدین صورت که تمامی مفاهیم فنی و فلسفه شرکت ها با توجه به ساختار سازمانی، مسئولیت اجتماعی و زیست محیطی، کمک هزینه‌های زیربنایی و تأمین مالی تعیین می گردد. تمام تصمیمات مهم در مورد چگونگی توسعه و اجرای پروژه در طول گزارش طرح توجیهی مشخص می شود. بنابراین موفقیت پروژه به مفروضات و تصمیمات تدوین شده در طرح توجیهی و توانایی و توانمندی تیم توسعه وابسته است.

فرمت طرح توجیهی - بهین صنعت یاب

 

سه گام طرح توجیهی:

 

1.انجام مطالعه مفهومی و قلمروسنجی برای تعیین پتانسیل پروژه و حذف گزینه‌هایی که بعید به نظر می‌رسد و تعیین اینکه آیا فرصت کافی برای توجیه سرمایه گذاری مورد نیاز برای مطالعات بیشتر موجود است یا خیر.

 

2. انجام مطالعات امکانسنجی مقدماتی، برای انتخاب گزینه‌های عملی ارجح از گزینه‌های لیست شده و تعریف شده توسط مطالعه قلمروسنجی و ارائه یک گزارش در مورد اینکه آیا در مطالعه امکان سنجی قطعی بعدی، به هزینه و تلاش بیشتری احتیاج میباشد یا خیر.

 

3. انجام مطالعات امکان سنجی کامل ، برای اصلاح سناریوی عملیاتی بهینه که توسط مطالعه مقدماتی تعریف شده است. این نوع مطالعه اغلب برای حمایت از نیازهای مالی خارجی مورد استفاده قرار می گیرد. مطالعه امکان سنجی قطعی مبنای تصمیم گیری در مورد این موضوع است که آیا در واقع مطالعات بیشتری مورد نیاز میاشد و باید انجام شود یا خیر، آیا پروژه ارزش پیگیری دارد یا خیر و آیا پروژه از لحاظ طراحی و ساخت و ساز، قابل اجرا است و نیاز به تغییر دارد یا نه.

  • هانیه اکبرپور
  • ۰
  • ۰

فرق لباس نامزدی با لباس عروس

لباس عروسی اصولا از یک سری قواعد خاص پیروی میکند به جز برخی از موارد که بر حسب نظر شخصی، تغییراتی در آن میدهند. ولی لباس نامزدی نوعی لباس شب ولی با ویژگی‌های منحصر به فرد است که می‌تواند پرزرق‌ وبرق وساده، کوتاه یا بلند و دنباله‌ دار باشد باشد.خیلی از عروس خانم ها  لباس نامزدی را ساده و به مدلی انتخاب میکنند که بشود مجدداً از آن برای مجالس دیگرنیز استفاده کرد.
بسته به این که مراسم نامزدی شما در تالار، باغ یا منزل برگزار میشود، نوع لباس نامزدی نیز تغییر میکند. اما لباس عروس اینگونه نیست. شما در هر مکانی که جشن عروسی را برپا کنید،

جهت آشنایی با انواع مدل و برند لباس های عروس به تبلیغات اینترنتی در سایت های معتبر مراجعه نمایید.

رنگ لباس نامزدی و عروسی

در انتخاب رنگ لباس عروس در کمتر مواردی میتوانید ببینید که عروس از رنگ خاصی به غیر از خانواده سفید استفاده کرده است. رنگ لباس عروس اصولا سفید و مشتقات آن است. بسیاری از خانم ها رنگ نباتی را به سفید ترجیح میدهند که در نهایت به سفید نزدیک است.

اما رنگ لباس نامزدی با توجه به سلیقه هر فردی انتخاب می‌شود. ما به شما توصیه می‌کنیم که اگر به فکر این هستید که در مراسم عروسی‌تان متفاوت به نظر برسید از طیف رنگ سفید استفاده نکنید. رنگ‌های ملایم و روشن مانند صورتی،گلبهی، کالباسی، یاسی انتخاب های منحصر به فردی است.

فرم لباس نامزدی و عروسی

در انتخاب لباس نامزدی و عروسی شما باید لباس را بر اساس فرم بدن خود انتخاب نمایید تا بهتر و زیباتر دیده شود. نکته بسیار مهمی که در انتخاب لباس برای جشن ها باید توجه داشته باشید راحت بودن شما در آن لباس است. زیرا در غیر اینصورت شب ناآرامی را تجربه خواهید کرد.
بهتر است لباس نامزدی خود را با توجه به لباس عروسی خود انتخاب کنید. اگربرای لباس عروس خود برنامه ریزی کردید و در نظر دارید لباس بلند و دنباله‌دار بپوشید، بهتر است لباس نامزدی کوتاه و یا میانه باشد.

 

مدل لباس عروسی و نامزدی

در مدل لباس عروس همیشه شما با یک پیراهن رو به رو هستید که میتوانید بسته به سلیقه خودتان نوع یقه، مدل دامن، دنباله دار بودن لباس یا ساده، پف دار بودن دامن یا لخت بودن آن را تغییر دهید اما در لباس نامزدی شما میتوانید بین کت‌ و دامن، بلوز و دامن و پیراهن انتخاب داشته باشید.

 

 

  • هانیه اکبرپور